Serritslev kirke tilbyder at sende sms eller mail om arrangementer i kirken.

Send en mail til serritslev@kirkegaard.mail.dk  med e-mailadresse/mobilnummer eller sms til 22203600  Skriv venligst arrangementinfo

Sognemødet d. 10. februar 2016

DSC_0017.JPG

Marie Hedegaard Thomsens gennemgående tema er at kirker i små sogne er nødt til at deltage aktivt i lokalsamfundet og samarbejde med de lokale foreninger. At bo i et lille lokalsamfund er en mellemting mellem Morten Korchs skønne natur, liv og sammenhold og de barske realiteter. Det kræver en indsats at skabe et aktivt lokalsamfund og kirken skal være en aktiv medspiller.

DSC_0075.JPG

Der blev diskuteret livligt ved bordene og under debatten kom der mange forslag fra de fremmødte til menighedsrådet om hvad det skal arbejde videre med.

Det er efterfølgende blevet bestemt på et menighedsrådsmøde, at menighedsrådet vil invitere sognets foreninger og friskolens bestyrelse til et fælles møde, hvor fremtidig samarbejde vil kunne gennemføres.

sognemde16.jpg