Serritslev kirke tilbyder at sende sms eller mail om arrangementer i kirken.

Send en mail til serritslev@kirkegaard.mail.dk  med e-mailadresse/mobilnummer eller sms til 22203600  Skriv venligst arrangementinfo

Oplysninger om menighedsrådsvalg kan findes under menuen Menighedsråd/valg 2016

Esbjergevangeliet kommer til Nørreådal Friskole fra d. 24. - 28. oktober.

Torsdag d. 27. oktober kl. 17-18 inviterer menighedsrådet sammen med Nørreådal Friskole alle interesserede til at komme og se billedet og få en introduktion af skolekirkemedarbejder i provstiet, Pia Uth. efterfølgende byder menighedsrådet på spisning.

Skoleelever_arbejder_med_Esbjergevangeliet.JPGEsbjergevangeliet.JPG

Billedet er 22 meter langt (2x11meter) og er en fotografisk kopi af Erik Hagens’ store vægmaleri på University College Vest i Esbjerg.
Erik Hagens bruger bibelhistorien som påskud til at male det nutidige danske samfund. Billedet skildrer det kulturelle, det politiske, det personlige og det almene i et væld af detaljer og finurlige påfund.
Billedet rummer stof til provokation, refleksion og samtale og tolker ind i både kristendom, dansk, samfundsfag, historie osv.

Ved at klikke på nedenstående link, kan du læse mere om billedet

Esbjergevangeliet_Folder.pdf

uge32_000001.jpg